Cursussen en trainingen

Categorie

Duur opleiding

Locatie

57 Cursussen gevonden

  • Funderingswerker

    Categorie: OverigeDuur: Meer dan 1 week

    De Training is voor personen, die net starten in de funderingsbranche, en kennis te laten maken met wat hun te wachten staat. In dit vakgebied.
    Deze trainingen worden gegeven in totaal 3 hele weken met een tussen pauze van ca. 3 weken. Deze training start met een minimale groepsgrote van 10 deelnemers.

  • Fysieke belasting – U20-1

    Categorie: Code 95 opleidingenDuur: 1 dag

    Als chauffeur zit je het grootste gedeelte van de dag in je vrachtwagen en als je buiten de vrachtwagen aan het werk bent is dat vaak een kort, intensief en zwaar werk. Regelmatig horen wij dan ook van chauffeurs dat zij last hebben van fysieke klachten, zoals bijvoorbeeld de nek, rug of schouders. Deze klachten worden voor het grootste gedeelte veroorzaakt door een verkeerde belasting van het lichaam tijdens het werk.

  • Gebruik laad- en losmaterieel / U17-1

    Categorie: Code 95 opleidingenDuur: 1 dag

    Doe jij als chauffeur tijdens je werkzaamheden wel eens wat hijswerk of ben je tijdens je werkzaamheden wel eens betrokken bij hijswerkzaamheden of het aanslaan van lasten. Dan kan deze training een toevoeging zijn voor jou kennis op het gebied van het gebruik van laad- en losmaterieel. Weet jij bijvoorbeeld waarom je een ketting gebruikt en geen strop?

  • Heftruck SOG

    Categorie: Algemene veiligheidstrainingenDuur: 1 dag, 2 tot 3 dagen

    De VGM Checklist Aannemers (VCA) eist dat medewerkers in diverse branches in de Nederlandse industrie voldoende kennis hebben van VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu). Hiervoor zijn door VCA Infra examens ontwikkeld voor onder andere risicovolle taken (SOG).

    De cursus Heftruck SOG is voor iedereen die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein in installaties, werkplaatsen of laboratoria een heftruck gaat bedienen. Na het afronden van deze cursus doormiddel van een theorie en praktijk examen krijgt met het SSVV certificaat werken met een vorkheftruck. Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenbureau.

  • Het nieuwe rijden (praktijk) – W01-1

    Categorie: Code 95 opleidingenDuur: 1 dag

    De cursus is bedoeld om chauffeurs efficiënt en zuiniger te laten rijden. Tijdens deze cursus rijdt de deelnemer een bepaalde route waarbij het verbruik wordt geregistreerd. Hierna laten we de deelnemers kennis maken met de theorie achter ‘het nieuwe rijden’ op een interessante en praktijkgerichte manier. Daarna gaan we nog een keer met de deelnemers dezelfde route rijden, maar dan nu met de theorie die is aangereikt in het achterhoofd. Ook gedurende deze rit zullen we het verbruik bijhouden. Aan het einde van de tweede rit zal er een evaluatie plaats vinden. Na het volgen van deze cursus kan de chauffeur veel brandstof besparen.

  • Hoogwerker SOG

    Categorie: Algemene veiligheidstrainingenDuur: 1 dag, 2 tot 3 dagen

    De VGM Checklist Aannemers (VCA) eist dat medewerkers in diverse branches in de Nederlandse industrie voldoende kennis hebben van VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu). Hiervoor zijn door VCA Infra examens ontwikkeld voor onder andere risicovolle taken (SOG).

    De cursus Hoogwerker SOG is voor iedereen die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein in installaties, werkplaatsen of laboratoria een hoogwerker gaan bedienen. Na het afronden van deze cursus doormiddel van een theorie en praktijk examen krijgt met het SSVV certificaat werken met de mobiele boom hoogwerker, cat 3B. Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenbureau.

  • Inspectie hijsgereedschappen

    Categorie: OverigeDuur: 2 tot 3 dagen

    Hijsgereedschappen zijn belangrijke gereedschappen die regelmatig dienen te worden gecontroleerd, geïnspecteerd en of gekeurd.
    De gebruiker is degene die hijsgereedschappen vóór gebruik controleert. De inspecteur/deskundige voert namens de eigenaar van het hijsgereedschap de verplichte jaarlijkse inspectie uit. De keurmeester keurt kettingwerk en speciale hijsgereedschappen zoals vloerenklemmen en platenklemmen conform de richtlijnen en is als zodanig een specifieke taak voor een persoon die de opleiding van keurmeester heeft volbracht. Voor het inspecteren van hijsgereedschap zoals de Arbowet voorschrijft kan een eigen medewerker worden ingezet. Deze heeft een training gevolgd waarin hijsgereedschappen breeduit worden behandeld in alle facetten. Onderhoud, inspectie en kleine reparaties kan deze persoon zonder probleem uitvoeren. De kennis is boven gebruikersniveau echter niet met de onafhankelijkheid zoals we van een keurmeester moeten verwachten. De training “inspectie hijsgereedschap” is een training waarin het inspecteren van hijsgereedschappen specifiek wordt behandeld. De deelnemer heeft na deze training de kennis en kunde om alle voorkomende hijsgereedschappen te inspecteren. Men kan met de opgedane kennis de hijsgereedschappen van de werkgever of van derden beoordelen en rapporteren. Deze training wordt bij Crescendo periodiek verzorgd en onze zeer ervaren trainer is hierbij een inspiratiebron voor de deelnemers.

WordPress development door Webstation