Crescendo cursus Het nieuwe rijden (praktijk) – W01-1

Het nieuwe rijden (praktijk) – W01-1

Het nieuwe rijden (praktijk) – W01-1

De cursus is bedoeld om chauffeurs efficiënt en zuiniger te laten rijden. Tijdens deze cursus rijdt de deelnemer een bepaalde route waarbij het verbruik wordt geregistreerd. Hierna laten we de deelnemers kennis maken met de theorie achter ‘het nieuwe rijden’ op een interessante en praktijkgerichte manier. Daarna gaan we nog een keer met de deelnemers dezelfde route rijden, maar dan nu met de theorie die is aangereikt in het achterhoofd. Ook gedurende deze rit zullen we het verbruik bijhouden. Aan het einde van de tweede rit zal er een evaluatie plaats vinden. Na het volgen van deze cursus kan de chauffeur veel brandstof besparen.

Inhoud van de cursus

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Wet- en regelgeving
  • Theorie achter het nieuwe rijden
  • Praktijk

Voor wie?

Deelnemers die nog minder brandstof willen verbruiken.

Wat moet u verder nog weten?

Dit is een ééndaagse cursus en telt voor 7 uur praktijk voor Code 95.

Inschrijven voor deze cursus:

Voor deze cursus zijn er momenteel geen data gepland.
Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze cursus start op
de volgende data:

Momenteel geen datum voor deze cursus beschikbaar.

Zit er geen mogelijkheid voor je bij of is er behoefte aan een in company training neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Onze planning is nu zo flexibel dat we wekelijks, in overleg, alle TCVT opleidingen kunnen verzorgen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Voor meer informatie over onze cursussen of algemene informatie kunt u ons bellen op nummer: +31 229 729 430. Of een reactie plaatsen in het contactformulier.