Les op school

Trainingscentrum Crescendo geeft ook les op scholen

Wij delen graag onze passie voor techniek, ook buiten onze muren. Daarom gaan wij regelmatig naar scholen om voorlichting te geven over ons vakgebied. Met onze kennis uit het vak en vanuit ons opleidingscentrum zijn wij goed uitgerust om kinderen en jongeren te informeren over (werken in) de techniek. Of het nu gaat om de nieuwste ontwikkelingen, carrièremogelijkheden of praktische informatie, wij staan klaar om te vertellen en te inspireren.

Tijdens onze gastles over de techniek gaan we samen met de klas op ontdekkingstocht! We delen de dag op een interactieve en boeiende manier in en praten graag over verschillende onderwerpen. Samen met de school kijken we waar behoefte aan is. Onderwerpen die we vaak bespreken zijn bijvoorbeeld:

Samen met de school kijken we waar jullie behoefte aan hebben en passen we de gastlessen graag aan op jullie wensen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Stuur een e-mail en wie weet komen wij binnenkort naar jouw school om onze passie voor techniek te delen.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

WordPress development door Webstation