Over Crescendo

Trainingscentrum Crescendo is begonnen als specifieke opleider voor de funderingsbranche. Door de pragmatische insteek, onze enthousiaste docenten en onze aandacht voor oplossingen op maat bieden wij nu ook een ruim aanbod in opleidingen buiten de funderingswereld. Sinds april 2017 zijn we als opleider SOOB gecertificeerd en daar kunnen bedrijven uit de transport en logistieksector gebruik van maken.

Crescendo heeft zich ontwikkeld tot een no-nonsense opleider, gericht op werkzaamheden op en nabij materieel. Hiermee is Crescendo de opleidingspartner voor talloze bedrijven in bouw, infra en logistiek. Of het nu gaat om de verplichte TCVT machinisten-opleidingen of de bijbehorende verplichte bijscholingen, een heftruck of hoogwerker training, bij ons is het allemaal mogelijk. Wist u dat wij ook VCA en BHV trainingen verzorgen ?

Daarnaast gaan we steeds meer trainingen voor Code 95 verzorgen. Wij hebben een praktisch aanbod samengesteld waaruit u een keuze kunt maken.

We zijn goed in in-company trainingen, waarbij er ruimte ontstaat voor bedrijfsspecifieke aandachtspunten en risico’s. Daarnaast worden alle trainingen aangeboden middels open inschrijvingen.

Trainingscentrum Crescendo staat voor:

  • Een hoge mate van flexibiliteit, we kunnen en willen snel schakelen
  • Duidelijkheid en transparantie: afspraak is afspraak
  • Korte lijnen naar een passende oplossing

Joop van der Wal en zijn team zijn u graag van dienst!

WordPress development door Webstation