Heeft u een vraag?
Stuur een bericht

Over Crescendo

Trainingscentrum Crescendo is begonnen als specifieke opleider voor de funderingsbranche. De pragmatische insteek, enthousiaste docenten en veel aandacht voor oplossingen op maat hebben gemaakt dat wij nu ook talloze opleidingen buiten de funderingswereld bieden. Sinds april 2017 zijn we als opleider SOOB gecertificeerd en daar kunnen bedrijven uit de transport en logistieksector gebruik van maken.

Crescendo trainer

Crescendo heeft zich ontwikkeld tot een no-nonsense opleider, gericht op werkzaamheden op en nabij materieel. Hiermee is Crescendo de opleidingspartner voor talloze bedrijven in bouw, infra en logistiek. Of het nu gaat om de verplichte TCVT machinisten-opleidingen of de bijbehorende verplichte bijscholingen, een heftruck of hoogwerker training, bij ons is het allemaal mogelijk. Wist u dat wij ook VCA en BHV trainingen verzorgen ?

Daarnaast gaan we steeds meer trainingen voor Code 95 verzorgen. Hierin hebben we een praktisch aanbod samengesteld waaruit u een keuze kunt maken.

Wij zijn goed in in-company trainingen zodat er ruimte ontstaat voor bedrijfsspecifieke aandachtspunten en risico’s. Daarnaast worden alle trainingen aangeboden middels open inschrijvingen. Bekijk hiervoor de agenda op deze website.

Trainingscentrum Crescendo staat voor:

  • Een hoge mate van flexibiliteit, we kunnen en willen snel schakelen
  • Duidelijkheid en transparantie: afspraak is afspraak
  • Korte lijnen naar een passende oplossing

Joop van der Wal en zijn team zijn u graag van dienst!

Wij verzorgen cursussen voor onder andere:

NVAF Logo
Logo Van Het Hek
Logo Spg
SPS
Logo Vroom
Logo Horizon College
Logo Nvaf