Crescendo cursus TCVT Keurmeester Hef en Hijsgereedschappen

TCVT Keurmeester Hef en Hijsgereedschappen

TCVT Keurmeester Hef en Hijsgereedschappen

Hijsgereedschappen zijn belangrijke gereedschappen die regelmatig dienen te worden gecontroleerd, geïnspecteerd en of gekeurd.
De gebruiker is degene die hijsgereedschappen vóór gebruik controleert. De inspecteur/deskundige voert namens de eigenaar van het hijsgereedschap de verplichte jaarlijkse inspectie uit. De keurmeester keurt kettingwerk en speciale hijsgereedschappen zoals vloerenklemmen en platenklemmen conform de richtlijnen en is als zodanig een specifieke taak voor een persoon die de opleiding van keurmeester heeft volbracht. De opleiding heeft een duur van 5 dagen en wordt in delen verzorgd. Twee blokken van 2 dagen en een laatste vijfde dag complementeren de opleiding waarna zowel een theorie- als praktijkexamen dient te worden afgelegd.

Wat moet u verder nog weten?

De opleiding heeft een duur van 5 dagen en wordt in delen verzorgd. Twee blokken van 2 dagen en een laatste vijfde dag complementeren de opleiding waarna zowel een theorie- als praktijkexamen dient te worden afgelegd.

Inschrijven voor deze cursus:

Voor deze cursus zijn er momenteel geen data gepland.
Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze cursus start op
de volgende data:

Momenteel geen datum voor deze cursus beschikbaar.

Zit er geen mogelijkheid voor je bij of is er behoefte aan een in company training neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Onze planning is nu zo flexibel dat we wekelijks, in overleg, alle TCVT opleidingen kunnen verzorgen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Voor meer informatie over onze cursussen of algemene informatie kunt u ons bellen op nummer: +31 229 729 430. Of een reactie plaatsen in het contactformulier.