Inhoud van de cursus

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

Wat u verder nog moet weten

Keurmeester Hijsgereedschappen TCVT 

De keurmeester hef- en hijsgereedschap kan middels het toepassen van diverse onderzoeksmethoden de staat van het gereedschap vaststellen en op basis van zijn/haar bevindingen een officieel certificaat uitgeven. Deze gereedschappen variëren van kettingwerk, sluitingen, klemmen en kabels tot vijzels, valbescherming, loopkatten en takels. Tijdens deze opleiding leert u de diverse onderzoeksmethoden en daarnaast hoe u een rapportage van uw bevindingen opsteld en communiceert. U wordt bekend met de wettelijke normen en eisen die aan hijsgereedschap moeten en kunnen worden gesteld. Uiteindelijk gaat het om een betrouwbare en zorgvuldige inspectie of keuring binnen de wettelijke kaders.   

 

Indien het examen positief is verlopen, ontvangt de cursist in zijn of haar privé mail een betaallink van TCVT (€195,-). Na betaling ontvangt de cursist het betreffende registraat.

Deze cursus start op de volgende data:

  • 10/10/2022 - +11/10/2022 dag 1 en 2
  • 24/10/2022 - + 25/10/2022 dag 3 en 4
  • 26/10/2022 - dag 5 examen

Zit er geen mogelijkheid voor je bij of is er behoefte aan een in company training neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Inschrijven voor deze cursus >>