Crescendo cursus TCVT bijscholing funderingen

TCVT bijscholing funderingen

TCVT bijscholing funderingen

TCVT bijscholing Funderingen
Om het TCVT-RA registraat geldig te houden is het belangrijk dat er in de 5 jaar dat het certificaat geldig is, 2 bijscholingsdagen worden gevolgd. Deze dagen worden in de varianten AB en CD aangeboden waarbij men aan het einde van de geldigheidstermijn van 5 jaar beide bijscholingen dient te hebben gevolgd.
Er wordt onderscheid gemaakt tussen een algemene-bijscholing en een funderings-bijscholing.
De funderings-bijscholing is voor machinisten met een funderingscertificaat, FMG en/of FMK
Wanneer men in het bezit is van een funderingscertificaat dient men de funderingsbijscholing te volgen. Dit geldt ook wanneer men in het bezit is van meerdere certificaten naast het funderingscertificaat. De bijscholing telt automatisch ook mee voor de overige certificaten.
Inhoud van de cursus
De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:
• Wet- en regelgeving
• Hijsgereedschappen
• Hijswerkzaamheden voorbereiding en uitvoering
• Hijstabellen
• Actualiteit
• Gedrag
• Aanslaan van Lasten / Veilig werken

Voor wie?

Alle houders van een TCVT certificaat voor de Funderingsmachine Groot en klein.

Wat moet u verder nog weten?

Belangrijk is dat de eerste bijscholing in de eerste 3 jaar van de geldigheid van het certificaat gevolgd wordt. En de tweede bijscholing in de laatste 2 jaar van de geldigheid van het certificaat.
Bijvoorbeeld: certificaat is afgegeven op 1-1-2018, eerste bijscholing moet plaats vinden voor 1-1-2021 en de tweede bijscholing moet plaats vinden voor 1-1-2023.

Deze cursus start op
de volgende data:


Zit er geen mogelijkheid voor je bij of is er behoefte aan een in company training neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Onze planning is nu zo flexibel dat we wekelijks, in overleg, alle TCVT opleidingen kunnen verzorgen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Voor meer informatie over onze cursussen of algemene informatie kunt u ons bellen op nummer: +31 229 729 430. Of een reactie plaatsen in het contactformulier.