Cursussen en trainingen

Categorie

Duur opleiding

Locatie

57 Cursussen gevonden

 • Veilig werken met de hoogwerker

  Categorie: Veilig werken met...Duur: 1 dag

  Werken met een hoogwerker is niet zonder gevaar. Daarom is het van belang dat de bediener van de hoogwerker kennis van de machine heeft en weet hoe hij de werkzaamheden op een juiste manier uitvoert. Het is voor de bediener van de hoogwerker belangrijk dat hij niet alleen zijn eigen veiligheid in de gaten houdt, maar ook de veiligheid van alles en iedereen om hem heen.

 • Veilig werken met de Verreiker

  Categorie: Veilig werken met...Duur: 1 dag

  Medewerkers die op een starre verreiker werkzaamheden verrichten dienen een gedegen en aantoonbare instructie te hebben gehad. Men dient goed op de hoogte te zijn hoe men veilig de werkzaamheden met de machine moet uitvoeren en op de hoogte te zijn van de wet – en regelgeving. Tijdens de training wordt ook aandacht gegeven aan het onderhoud waardoor de levensduur van de machine belangrijk kan worden verlengd.

 • Veilig werken op hoogte

  Categorie: Algemene veiligheidstrainingenDuur: 1 dag

  Het werken op hoogte brengt grote risico’s met zich en daarom is “werken op hoogte” een belangrijke training om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Naast de ins en outs van de diverse soorten van valbeveiliging en de geschiktheid daarvan zijn er uiteraard ook specifieke gedragsregels en uitvoeringsvoorwaarden om het werk als een ambassadeur van een bedrijf op de juiste wijze te volbrengen.
  Deze ééndaagse training is een must-have voor alle medewerkers die te maken hebben met het werken op hoogte.

 • Werfkraanmachinist

  Categorie: Algemene veiligheidstrainingenDuur: In overleg

  Deze training welke wij voor u kunnen verzorgen is een training voor uw medewerkers om veilig en efficiënt met de werfkraan te werken en uiteraard ook lasten te hijsen en aan te slaan. Voor de werkgever is de training tevens een aantoonbare instructie zoals in de Arbowet bedoeld. Het certificaat kan in het personeelsdossier worden gevoegd.

 • Winterdienst / U 38-1

  Categorie: Code 95 opleidingenDuur: 1 dag

  Tijdens het slechte weer in de winter ben jij op pad met een vervoersmiddel en zorg jij dat de weg weer begaanbaar is voor andere weggebruikers. Voor een goede uitvoering van gladheidbestrijding is het daarom van belang dat de mensen die hiervoor worden ingezet voldoende gekwalificeerd zijn. Deze werknemers dienen daarom te beschikken over specifieke deskundigheid voor het werken in de gladheidsbestrijding.

WordPress development door Webstation