Crescendo cursus Veilig werken met de graafkraan / minikraan / midikraan

Veilig werken met de graafkraan / minikraan / midikraan

Veilig werken met de graafkraan / minikraan / midikraan

Voor het werken met een graafmachine, mini- of midikraan heb je geen certificaat nodig wanneer je deze gebruikt om te graven. Wel dien je als werknemer aantoonbare instructie te hebben gehad conform de Arbowet. Wij verzorgen deze instructie met aandacht voor veilig gebruik en onderhoud.

Inhoud van de cursus

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Wet- en regelgeving
  • Onderhoud
  • Veilig werken

Voor wie?

Machinisten van een Graafkraan / Minikraan / Midikraan.

Wat moet u verder nog weten?

Voor het werken met een graafmachine, mini- of midikraan heb je geen certificaat nodig.  Wel dien je als werknemer aantoonbare instructie te hebben gehad conform de Arbowet.

Wij kunnen de gebruiksinstructie Veilig werken met de graafkraan, mini of midikraan verzorgen, waardoor er in de personeelsdossiers een aantoonbare instructie kan worden opgenomen met als bewijs een certificaat. De eendaagse instructie bestaat uit theorie- en praktijkoefeningen.

Dit is een ééndaagse cursus.

Inschrijven voor deze cursus:

Voor deze cursus zijn er momenteel geen data gepland.
Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze cursus start op
de volgende data:

Momenteel geen datum voor deze cursus beschikbaar.

Zit er geen mogelijkheid voor je bij of is er behoefte aan een in company training neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Onze planning is nu zo flexibel dat we wekelijks, in overleg, alle TCVT opleidingen kunnen verzorgen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Voor meer informatie over onze cursussen of algemene informatie kunt u ons bellen op nummer: +31 229 729 430. Of een reactie plaatsen in het contactformulier.