Crescendo cursus Heftruck SOG

Heftruck SOG

Heftruck SOG

De VGM Checklist Aannemers (VCA) eist dat medewerkers in diverse branches in de Nederlandse industrie voldoende kennis hebben van VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu). Hiervoor zijn door VCA Infra examens ontwikkeld voor onder andere risicovolle taken (SOG).

De cursus Heftruck SOG is voor iedereen die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein in installaties, werkplaatsen of laboratoria een heftruck gaat bedienen. Na het afronden van deze cursus doormiddel van een theorie en praktijk examen krijgt met het SSVV certificaat werken met een vorkheftruck. Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenbureau.

Inhoud van de cursus

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Wet- en regelgeving
  • Veiligheid
  • Persoonlijke veiligheid
  • Machine kennis
  • Ergonomie

Voor wie?

Iedereen die een heftruck gaat bedienen op een (petro)chemisch bedrijfsterrein in installaties, werkplaatsen of laboratoria.

Wat moet u verder nog weten?

Als de deelnemer al ervaring heeft met het werken met een heftruck of al in het bezit is van een veilig werken met de heftruck certificaat is de duur van de cursus 1 dag.

Heeft de deelnemer nog geen ervaring met een heftruck en is de deelnemer ook niet in het bezit van een veilig werken met de heftruck certificaat is de duur van de cursus 2 dagen.

De deelnemer aan de cursus moet in het bezit zijn van een geldig VCA Basis, VCA Vol of VCA Vil certificaat om deel te kunnen nemen aan deze cursus. En van een geldig rijbewijs B.

Inschrijven voor deze cursus:

Voor deze cursus zijn er momenteel geen data gepland.
Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze cursus start op
de volgende data:

Momenteel geen datum voor deze cursus beschikbaar.

Zit er geen mogelijkheid voor je bij of is er behoefte aan een in company training neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Onze planning is nu zo flexibel dat we wekelijks, in overleg, alle TCVT opleidingen kunnen verzorgen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Voor meer informatie over onze cursussen of algemene informatie kunt u ons bellen op nummer: +31 229 729 430. Of een reactie plaatsen in het contactformulier.