Crescendo cursus Hoogwerker SOG

Hoogwerker SOG

Hoogwerker SOG

De VGM Checklist Aannemers (VCA) eist dat medewerkers in diverse branches in de Nederlandse industrie voldoende kennis hebben van VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu). Hiervoor zijn door VCA Infra examens ontwikkeld voor onder andere risicovolle taken (SOG).

De cursus Hoogwerker SOG is voor iedereen die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein in installaties, werkplaatsen of laboratoria een hoogwerker gaan bedienen. Na het afronden van deze cursus doormiddel van een theorie en praktijk examen krijgt met het SSVV certificaat werken met de mobiele boom hoogwerker, cat 3B. Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenbureau.

Inhoud van de cursus

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Communicatie
  • Veiligheid
  • Werkvoorbereiding
  • Machinebewerking
  • Machinebediening

Voor wie?

Iedereen die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein in installaties, werkplaatsen of laboratoria een hoogwerker gaat bedienen.

Wat moet u verder nog weten?

Standaard verzorgen wij de cursus categorie 3B, andere categorieën zijn mogelijk in overleg.

Als de deelnemer al ervaring heeft met het werken met een mobiele boom hoogwerker of al in het bezit is van een veilig werken met de hoogwerker certificaat is de duur van de cursus 1 dag.

Heeft de deelnemer nog geen ervaring met een hoogwerker en is de deelnemer ook niet in het bezit van een Veilig werken met de Hoogwerker certificaat is de duur van de cursus 2 dagen.

De deelnemer aan de cursus moet in het bezit zijn van een geldig VCA Basis, VCA Vol of VCA Vil certificaat om deel te kunnen nemen aan deze cursus.

Inschrijven voor deze cursus:

Inschrijven
Inschrijven:
Hoogwerker SOG

Deze cursus start op
de volgende data:


Zit er geen mogelijkheid voor je bij of is er behoefte aan een in company training neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Onze planning is nu zo flexibel dat we wekelijks, in overleg, alle TCVT opleidingen kunnen verzorgen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Voor meer informatie over onze cursussen of algemene informatie kunt u ons bellen op nummer: +31 229 729 430. Of een reactie plaatsen in het contactformulier.