Crescendo cursus DLP herhaling

DLP herhaling

DLP herhaling

Bij werkzaamheden in of met verontreinigde grond, (grond)water of baggerspecie dienen leidinggevende op een project over voldoende kennis te beschikken op het gebied van veiligheid, gezondheid en arbeidshygiëne.

Inhoud van de cursus

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Crow 400

Voor wie?

Leidinggevende die werkzaam is in vervuilde grond en in het bezit van een DLP-certificaat dat binnenkort verloopt.

Wat moet u verder nog weten?

Bij werken in verontreinigde bodem geeft de DLP invulling aan de maatregelen die zijn opgenomen in het V&G-plan uitvoeringsfase/plan van aanpak. De DLP verzorgt hiervoor de noodzakelijk veiligheidskundige registraties.

Deze cursus zal worden afgesloten met een (extern) examen volgens de eind- en toets-termen van de CROW-publicatie 400.

Tijdens de DLP Herhaling zullen we de stof in een iets sneller tempo behandelen, omdat deze bij de deelnemers al bekend is. En zij weten hoe een examen in zijn werk gaat en welke vragen zij kunnen verwachten.

Inschrijven voor deze cursus:

Voor deze cursus zijn er momenteel geen data gepland.
Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze cursus start op
de volgende data:

Momenteel geen datum voor deze cursus beschikbaar.

Zit er geen mogelijkheid voor je bij of is er behoefte aan een in company training neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Onze planning is nu zo flexibel dat we wekelijks, in overleg, alle TCVT opleidingen kunnen verzorgen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Voor meer informatie over onze cursussen of algemene informatie kunt u ons bellen op nummer: +31 229 729 430. Of een reactie plaatsen in het contactformulier.