Crescendo cursus Machinist funderingsmachine klein (FMK) / W402

Machinist funderingsmachine klein (FMK) / W402

Machinist funderingsmachine klein (FMK) / W402

Je TCVT FMK papieren heb je nodig al je op een machine draait die een massa heeft die gelijk is aan of kleiner is dan 30 ton en waarbij de totale hoogte niet boven de 10 meter komt. Ook zijn de funderingselementen die worden verwerkt niet langer dan 10 meter.

Inhoud van de cursus

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Wet- en regelgeving
  • Stabiliteit
  • Capaciteit
  • Funderingstechnieken, systemen
  • Hijsgereedschappen
  • Hijstabellen
  • Aanslaan van Lasten / Veilig werken
  • Onderhoud, storingen en reparaties

Voor wie?

Medewerkers die een kleine funderingsmachine bedienen.

Wat moet u verder nog weten?

Voor deze opleiding bieden wij een 6 daagse opleiding aan, waarbij de opleiding wordt afgesloten met een theorie en praktijk examen. Als deze examens met voldoende resultaat zijn afgerond zal het TCVT FMK certificaat worden uitgegeven.

Bijzonderheden

Duur van de opleidingen TCVT

Met ingang van eind maart 2024 heeft Crescendo besloten om de cursusduur voor diverse TCVT machinist opleidingen te verlengen.

De huidige examens zijn de laatste tijd aanzienlijk zwaarder geworden op het gebied van taalvaardigheid en rekenvaardigheid. Wekelijks merken wij op dat de hoeveelheid lesstof en het leertempo te veel gevraagd is voor de cursisten. Door de verlenging van de cursusduur hopen wij de cursisten beter in de gelegenheid te stellen om de lesstof te kunnen verwerken, en hiermee de slagingskansen voor de cursisten aanzienlijk te verhogen.

Voor de opleidingen die we standaard als 10-daagse opleiding aanbieden verandert er niets behalve dat men in het geval van twijfel nog een extra (vrij) dag vooraf kan komen om eerder met de opleiding te beginnen.

Inschrijven voor deze cursus:

Inschrijven
Inschrijven:
Machinist funderingsmachine klein (FMK) / W402

Deze cursus start op
de volgende data:


Zit er geen mogelijkheid voor je bij of is er behoefte aan een in company training neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Onze planning is nu zo flexibel dat we wekelijks, in overleg, alle TCVT opleidingen kunnen verzorgen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Voor meer informatie over onze cursussen of algemene informatie kunt u ons bellen op nummer: +31 229 729 430. Of een reactie plaatsen in het contactformulier.