Crescendo cursus Machinist autolaadkraan met hijsfunctie (ALK) / W404

Machinist autolaadkraan met hijsfunctie (ALK) / W404

Machinist autolaadkraan met hijsfunctie (ALK) / W404

Werk jij met een autolaadkraan met hijsfunctie en heeft deze autolaadkraan een bedrijfslast van 10 ton meter of meer. Dan is het van belang dat jij in het bezit bent van een TCVT ALK. Certificaat.

Inhoud van de cursus

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Wet- en regelgeving
  • Stabiliteit
  • Capaciteit
  • Hijsgereedschappen
  • Hijstabellen
  • Aanslaan van lasten / Veilig werken
  • Onderhoud, storingen en reparaties

Voor wie?

Werk je met een autolaadkraan met hijsfunctie en heeft deze autolaadkraan een maximum bedrijfslast van 10 ton/meter of meer, dan is het van belang dat je in het bezit bent van een TCVT ALK.

Wat moet u verder nog weten?

Deze opleiding duurt bij ons 6 dagen.

Bijzonderheden

Duur van de opleidingen TCVT

Met ingang van eind maart 2024 heeft Crescendo besloten om de cursusduur voor diverse TCVT machinist opleidingen te verlengen.

De huidige examens zijn de laatste tijd aanzienlijk zwaarder geworden op het gebied van taalvaardigheid en rekenvaardigheid. Wekelijks merken wij op dat de hoeveelheid lesstof en het leertempo te veel gevraagd is voor de cursisten. Door de verlenging van de cursusduur hopen wij de cursisten beter in de gelegenheid te stellen om de lesstof te kunnen verwerken, en hiermee de slagingskansen voor de cursisten aanzienlijk te verhogen.

Voor de opleidingen die we standaard als 10-daagse opleiding aanbieden verandert er niets behalve dat men in het geval van twijfel nog een extra (vrij) dag vooraf kan komen om eerder met de opleiding te beginnen.

Inschrijven voor deze cursus:

Deze cursus start op
de volgende data:


Zit er geen mogelijkheid voor je bij of is er behoefte aan een in company training neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Onze planning is nu zo flexibel dat we wekelijks, in overleg, alle TCVT opleidingen kunnen verzorgen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Voor meer informatie over onze cursussen of algemene informatie kunt u ons bellen op nummer: +31 229 729 430. Of een reactie plaatsen in het contactformulier.