Crescendo cursus TCVT Aanpikker bouw W409

TCVT Aanpikker bouw W409

TCVT Aanpikker bouw W409

De “Aanpikker bouw” heeft de praktische kennis en kunde en wordt na een training van 3 dagen op de laatste dag getoetst middels een praktijkexamen. Bij een goed resultaat ontvangt men een officieel certificaat Aanpikker bouw met een geldigheid van 5 jaar. Na deze 5 jaar dient men opnieuw examen te doen om een nieuw certificaat te behalen.

Inhoud van de cursus

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Gebruik hijsgereedschap, gebruiksfactoren, werklastfactoren en reductiefactoren
  • Communiceren, aanwijzingen geven
  • LMRA

Voor wie?

Voor medewerkers die met het aan- en afpikken van de lasten worden belast

Cursus details

Een TCVT opleiding van 3 dagen die wordt afgesloten met een onafhankelijk examen en is bedoeld voor de personen die met aan- en afpikken van de lasten wordt belast.

De basiskennis van de toepassing van hijsgereedschappen met afkeurnormen, werklastfactoren en gebruiksfactoren dienen zeker aanwezig te zijn en worden bevraagd. Uiteraard vormt de toepassing LMRA en het veiligheidsbewustzijn en ook de wijze van communicatie m.b.v. hand- en armsignalen en gebruik van portofoon en andere middelen een belangrijk deel.

Tijdens het examen dient de kandidaat een 3-tal praktijkopdrachten voor te bereiden en uit te voeren.

 

Indien het examen positief is verlopen, ontvangt de cursist in zijn of haar privé mail een betaallink van TCVT (€195,-). Na betaling ontvangt de cursist het betreffende registraat.

Deze cursus start op
de volgende data:


Zit er geen mogelijkheid voor je bij of is er behoefte aan een in company training neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Onze planning is nu zo flexibel dat we wekelijks, in overleg, alle TCVT opleidingen kunnen verzorgen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Voor meer informatie over onze cursussen of algemene informatie kunt u ons bellen op nummer: +31 229 729 430. Of een reactie plaatsen in het contactformulier.