Risico’s en gevaren bij hijswerkzaamheden

In de afspraken die in het nieuwste CAO akkoord zijn vastgelegd wordt gesproken over de risico’s en gevaren die zich bij de hijswerkzaamheden voordoen. Het is zeer begrijpelijk dat men stelt dat eenieder die betrokken is bij hijswerkzaamheden een training op dat gebied dient te hebben gehad. Een verplichting om de veiligheid en het bewustzijn tijdens de hijswerkzaamheden bij de medewerkers te vergroten.

Trainingscentrum Crescendo kan u een passende training aanbieden die hierin voorziet.

Voor een volledige opleiding naar een TCVT certificaat Hijsbegeleider van 4 dagen of een gedegen instructie met alle belangrijke facetten van de werkzaamheden op één dag, het is bij Crescendo allemaal mogelijk.

Wij kunnen een training op maat voor u verzorgen waarbij de specifieke hijswerkzaamheden welke binnen het bedrijf worden uitgevoerd extra worden belicht. Hiermee zijn de werknemers getraind “on the job” en optimaal veilig geïnstrueerd terwijl u als werkgever een aantoonbare instructie voor het personeelsdossier ontvangt. Een dubbelslag door het verhogen van de kwaliteit en veiligheid op de werkvloer en het papierwerk welke op orde is.

Bel of mail voor informatie of een vrijblijvende afspraak. Wij staan graag voor u klaar, opleiden is onze passie !

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

WordPress development door Webstation