Bundeling van vakmensen

Landelijke Opleidingen Funderingstechniek gebundeld in Z.O. Beemster

nieuwe impuls voor funderingsbranche en belangrijk signaal naar bouwsector

Op maandag 4 april start Trainingscentrum CRESCENDO bv, gespecialiseerd in vakopleidingen voor bouw en logistiek, met een vakopleidingscentrum specifiek voor funderingsspecialisten voor heel Nederland. De specialistisch opleidingen worden op het terrein van Gebroeders van ’t Hek Funderingstechnieken in Z.O. Beemster verzorgd. Een uniek staaltje van samenwerking waar Nederland binnen Europa trots op mag zijn.

Bundeling van vakmensen en bedrijven

Het in januari van dit jaar opgerichte Trainingscentrum CRESCENDO bv verzorgt opleidingen voor bouw en logistiek die gefocust zijn op vakmanschap. Het opleidingsinstituut wil in samenwerking met de brancheorganisatie NVAF trainingen gaan verzorgen die met name binnen de funderingsbranche zeer bruikbaar zijn. Er is hierin een samenwerking gevonden met Gebroeders van ’t Hek Funderingstechnieken (Z.O. Beemster) en Vroom Funderingstechnieken (Oosthuizen). Met deze unieke bundeling van vakmensen en bedrijven is Trainingscentrum CRESCENDO BV een belangrijke schakel binnen de funderingsbranche en richt het trainingscentrum zich op geheel Nederland.

Divers aanbod aan opleidingen

Trainingscentrum CRESENDO bv verzorgt diverse opleidingen binnen het vakgebied van funderingen. Ook kan vanaf heden het TCVT-certificaat van vakbewaamheid (voor machinisten die hijskranen met een capaciteit van 10 ton/meter bedienen) bij het opleidingscentrum worden behaald. Het opleidingscentrum verzorgt tevens de verplichte bijscholingscursussen voor machinisten van diverse soorten hijskranen, funderingsmachines, autolaadkranen en verreikers. Trainingscentrum CRESCENDO kan tevens een belangrijke rol spelen in het uitvoeren en vastleggen van het instrueren van medewerkers als het gaat om werkzaamheden met machines en gereedschappen (verplicht gesteld door de Arbowet).

Meer informatie en contact

Noot voor de pers: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Joop van der Wal 06-15 63 9897 of joop@vingers.nl

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

WordPress development door Webstation