Vacature: Bedrijfsleider

Bedrijfsleider

Jouw opdracht

Als Bedrijfsleider zorg je voor de algehele dagelijkse leiding van de vestiging, waarbij je de interne structuur en processen professionaliseert. Je speelt een cruciale rol in het moderniseren van de lesplannen en -inhoud van alle TCVT-georiënteerde opleidingen. Daarnaast werk je nauw samen met de Algemeen Directeur om nieuwe commerciële activiteiten te ontwikkelen, terwijl je zorgt dat de zeer vriendelijke en open cultuur behouden blijft.

Na 1 jaar heb je de interne organisatie versterkt met verbeterde structuur en processen, waardoor de professionaliteit en uitstraling zijn toegenomen en er 20% meer opleidingsdagen zijn verkocht. Zo draag je bij aan de ambitie van Crescendo.

Ambitie

Trainingscentrum Crescendo voorziet klanten van kennis op het gebied van veiligheid en certificeringen waardoor bedrijven veiliger werken en risico’s op ongevallen significant kleiner worden. Dit doen zij voor bedrijven in de bouw, infrastructuur en logistiek. Het DNA van Crescendo is een zeer open benadering en een cultuur met een persoonlijke touch.

Het is de ambitie om binnen 1 jaar al haar toekomstige klanten te voorzien van meer kennis waardoor er meer gecertificeerde medewerkers komen die zorgen voor 50% veiligere werkplekken in Nederland en daarnaast binnen 4 jaar een extra vestiging.

Enthousiast geworden of wil je meer informatie?

WordPress development door Webstation