Bekendmaking maatregelen Corona bij Crescendo

In navolging van de richtlijnen door de Nederlandse overheid hebben we als Trainingscentrum Crescendo besloten om ons programma aan te passen.

 

TCVT-opleidingen (hijs- en heiopleidingen)

Vooralsnog gaan de TCVT gerelateerde opleidingen WEL door en kunnen wij met ons aangescherpte hygiëne protocol de veiligheid waarborgen (zie onderstaand). Deze TCVT-opleidingen kenmerken zich door zeer beperkte aantallen cursisten per groep en door gebruik te maken van grotere ruimtes kan de onderlinge afstand groter blijven dan de geadviseerde afstand van 1,50 meter. Hierdoor is het onderlinge contact dermate geminimaliseerd dat dit binnen de huidige richtlijn valt.

Uiteraard geldt hierbij wel dat de officiële examens door onafhankelijke examenbureaus blijven worden afgenomen.

 

Overige opleidingen/trainingen (code 95 en veiligheids-opleidingen)

Voor de overige opleidingen hebben wij als Trainingscentrum Crescendo besloten om het landelijke beleid in verband met het Coronavirus te volgen en de geplande trainingen met uitzondering van de TCVT-opleidingen tot 6 april niet door te laten gaan. Wij zullen de trainingen op een later tijdstip, afhankelijk van de ontwikkelingen, inplannen. Dit in overleg met opdrachtgevers, cursisten en trainers. Wij zullen in de eerste week van april hierover contact met u opnemen.

De cursisten van de geannuleerde trainingen ontvangen hierover persoonlijk een mail van Crescendo.

 

Bij TCVT-opleidingen is het beleid t.a.v. hygiëne aangescherpt.

  • Van elke persoon die symptomen heeft die kunnen wijzen op eventuele Corona besmetting verwachten wij dat deze zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en het contact met anderen vermijdt. Deze symptomen zijn hoesten, keelpijn en verhoogde temperatuur (koorts). Ook bij verkoudheid en griep verwachten we dit.
  • Het schudden van handen laten we voorlopig achterwege.
  • Overal in ons pand en in de leslokalen bevinden zich hygiënische doekjes en zeep en wordt van iedereen verwacht regelmatig de handen te wassen en aangeraakte oppervlakken te reinigen zoals deurklinken etc.
  • Een verzoek aan allen om op elkaar te passen en elk contact met zichtbaar zieke personen te vermijden. Juist mensen met een verminderde weerstand hebben een zeer hoog risico t.a.v. het Coronavirus en hiervoor hebben wij het verzoek aan hen om thuis te blijven.

 

Voor vragen, adviezen en informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen en wij zullen de actuele informatie ook op onze website vermelden.

Namens Team Crescendo